Lux het geheimzinnige licht

Lux het geheimzinnige licht is geschreven door Jesse Stael. Het boek gaat over de 12 jarige Ben (ik figuur). Ben woont in een klein dorpje dat omringd is door weilanden, bossen en rivieren.

Ben ziet op een warme zomeravond een fel licht uit de ruimte komen. Samen met zijn beste vriendin Lindsey besluit Ben op onderzoek te gaan. Ze vinden een mysterieus fel licht. De volgende nacht komt Ben dit licht weer tegen. Maar dan onder zijn bed! Het licht, wat in dit boek als het wezen wordt benoemd, wordt doorzichtig in daglicht. Dit is natuurlijk een grote aanwinst wat je voor van alles kan gebruiken! De kwaadaardige Hatfield-bende moet en zal het wezen hebben. Maar hoe kunnen Ben en Lindsey samen op tegen 12 grote, stoere en enge mannen?

Lux is echt een boek waarin je van alles tegenkomt. Het is een spannend boek waarin je echt meeleeft met de hoofdkarakters. Dus ben jij tussen de 10 en twaalf en houd jij van spannende boeken waarin alles anders gaat dan verwacht? Dan is Lux het geheimzinnige licht echt wat voor jou!!

Ise van der Meer (12 jaar) nutsbasisschool Boeimeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *