• Harry Potter Night

  Oh jee..... welke afdeling gaat het worden voor mij? En voor jou? Ben jij ook zo benieuwd? Kom dan naar onze Harry Potter Nacht en laat de sorteerhoed zijn keuze maken! Donderdag 7 februari vanaf 19:00 uur

 • Voorlezen aan peuters

  Het is bijna Carnaval! Daarom lezen we voor uit "Kas en Saar vieren Carnaval' . Om ongeveer 10 uur beginnen we, ben jij erbij?

 • Voorlezen aan peuters

  Het is bijna Carnaval! Ook deze dag lezen we voor, nu uit 'Lotta viert Carnaval'. Om ongeveer 10 uur beginnen we, ben jij erbij?

 • Feestelijke presentatie nieuw kinderboek

  De Bredase kinderboekenschrijfster Lenneke Westera presenteert haar nieuwe boek Kameel weet het zeker. Het is een uitnodigend kinderboek over een kameel die vriendschap sluit met een jongetje. Samen beleven ze iets heel bijzonders. Het boek is prachtig geïllustreerd door Peter-Paul Rauwerda. Het feest begint om 15.00 uur. Er zijn verrassende kamelenversnaperingen, en singer-songwriter Zippora Tieman zal het bij het boek horende Kamelenlied zingen. We delen gratis kamelenposters uit, en ook is er een leuke prijsvraag. Dus wie weet win jij het boek! Dat Lenneke dan natuurlijk voor jou signeert.

 • 10 jaar Borstvoedingscafé

  Reden voor een feestje! In de afgelopen 10 jaar zijn er vele mama's met pasgeboren baby's naar het borstvoedingscafé gekomen. Wil jij de mama's die je toen ontmoette weer eens terugzien? En ben je benieuwd hoe het nu is met Wendy en Anita? Kom dan gezellig naar deze feestochtend, van 10:00 tot 12:00 uur in De Kinderboekentuin. Je wordt verwend met wat lekkers en voor je kinderen zijn er leuke activiteiten.