Ik ben Ise en ik ben 11 jaar. Ik hou veel van lezen omdat het je helemaal mee kan slepen in een nieuwe wereld. Ik hou heel veel van boeken waar kinderen iets spectaculairs doen. Zoals: De ontdekkingsreiziger, Het zakhorloge van Walker en Dawn en Oorlogswinter.

Undercover, van Chris Kooi, is ook zo`n soort boek. Undercover gaat over Alex. Alex zijn vader krijgt een belletje van het werk van de moeder van Alex. Het blijkt dat Alex zijn moeder niet op zakenreis is, maar een undercover agent is bij Interpol. Ze wordt vermist. Mo ,de vriend van Alex, krijgt een raar bericht via het favoriete spel van Alex en Mo. Het undercover team (het team waar de moeder van Alex in zit) kan ontdekken dat de beheerder van het account waarop de moeder van Alex een bericht heeft gestuurd waarschijnlijk Lemayan heet.
Alex gaat undercover in Kenia samen met de baas van het team. Op deze reis komen ze een wel heel mysterieuze man tegen. En dat illegaal jagen op dieren? Het volk dat in deze streek leeft is er ook niet echt blij mee. In dat volk leeft toevallig wel een Lemayan. Maar is Lemayan wel te vertrouwen? En vindt Alex zijn moeder wel op tijd?

Undercover is een heel erg spannend boek dat je echt meesleept in de wereld van Alex. Ik vind het echt een aanrader als je houdt van spannende boeken!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *