Grumor in groep 8

Hoi, ik ben Lynn en ik ben 9 jaar oud. Ik heb het boek

Grumor in groep 8 gelezen, een boek van Paul van Loon. Het gaat over een weerwolfjongen genaamd Jimi Rip en hij háát lezen. Totdat zijn zombiemoeder een boek vindt over hun avonturen en leven. Jimi vraagt of zijn moeder een hoofdstukje wil voorlezen. Dan komen zijn vampierbroer Ernst en geestige zusje Lea ook even een glimp van het boek over hun leven opvangen. Stiekem vraagt Jimi steeds om een nieuw verhaal. Maar hij wil maar niet toegeven dat hij het eigenlijk best leuk vindt. Maar jij en ik weten wel beter. Durf jij het wel toe te geven?

Ik vind het een leuk boek. Waar ik echt meteen in werd gezogen en ik had ook steeds weer zin om er in verder te lezen. Ikzelf was er ondanks het een best dik boek is niet superlang met bezig. Het was ook een fijn lettertype, ook en juist voor kinderen die moeite hebben met lezen is het fijn om te lezen. Het zijn echte 7 superleuke verhalen. Een echte aanrader voor jongens en meisjes van een jaartje of  8, 9 en 10! Echt een cool boek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *