‘Gevonden’ door Cees van den Berg

Hoi, ik ben Melchior en ik ben 10 jaar mijn hobby is lezen en ik houd veel van boeken met veel tekst.

Ik heb het boek “Gevonden” gelezen. Het is een heel leuk, spannend en grappig boek. Het duurde lang voordat ik in het boek zat maar uiteindelijk werd ik er in meegesleurd.

De schrijver is Cees van den Berg en hij illustreert het boek zelf ook.

Samenvatting:

Het boek gaat over een meisje ze is 12 jaar en ze heet Frida ze neemt elk levend rondzwervend dier mee. Maar op een dag fietst ze op een drukke weg. Ze komt net van school. Ze ziet een man staan midden op de weg, iedereen fietst er omheen. Frida wacht tot dat er geen mensen meer komen, ze kan bij de man komen en pakt hem weg van de straat.

Frida probeert de man wakker te schudden. Na een tijdje komt hij tot leven hij zegt hij wie ben jij? Ik ben Frida zegt ze. En wie ben jij? Weet ik niet zegt hij. Uiteindelijk noemt ze de man meneer Fritz. De ouders willen liever niet dat meneer Fritz in huis komt maar het moet wel. Meneer Fritz en Frida worden beste vrienden en beleven van alles.

Uiteindelijk komen ze er achter dat zijn echte naam Martijn is en ze ontmoeten de uitgever van zijn gedichten. Hoe het verder afloopt moeten jullie zelf maar lezen….

Dit is het einde van mijn recensie ik hoop dat jullie het boek graag willen lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *