Moordgids voor lieve meisjes is een ongelooflijk spannend boek over een onopgeloste moordzaak die hoofdpersoon Pip als onderwerp voor haar profielwerkstuk kiest. Pip heeft namelijk het gevoel dat de jongen die veroordeeld is voor de moord helemaal niet schuldig is en ze is van plan om dit te bewijzen.
Als Pip op onderzoek uitgaat ontdekt ze dat de moordzaak veel ingewikkelder is dan hij in eerste instantie was en blijkt het dat er een heleboel mensen bij zijn betrokken waarvan Pip nooit had gedacht dat ze er ook maar iets mee te maken zouden hebben. Er komen een heleboel schokkende waarheden op tafel te liggen en daar komt ook nog eens bij dat Pip bedreigd wordt door iemand, waarschijnlijk de echte moordenaar, die haar heel duidelijk maakt dat ze moet stoppen met haar onderzoek, anders kunnen er nare dingen gebeuren.
Moordgids voor lieve meisjes is een ongelooflijk goed bedacht verhaal wat je telkens blijft verbazen en je zover krijgt het hele boek, tot en met het laatste woord, vol spanning te lezen Een echte aanrader dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *