In ‘Dor’ maak je kennis met de chaotische wereld die ontstaat als er op een gegeven moment geen water meer is in een deel van de Verenigde Staten, een gebeurtenis die de ‘Tap-Toe’ wordt gedoopt. Alyssa is samen met haar ouders en kleinere broertje thuis als het gebeurt. Vol paniek gaat iedereen naar de supermarkten, maar er is nergens meer water te verkrijgen. Ondertussen laat de overheid weten dat ze het gaan oplossen, maar niemand heeft daar veel vertrouwen in. Alyssa’s ouders besluiten naar het strand te gaan, want daar zouden apparaten staan die zeewater omzetten in drinkwater. Als ze niet meer terugkomen ontstaat er pas echte paniek.
Alyssa gaat, samen met haar broertje, irritante en vooral rare buurjonge Kelton en twee tieners die ze onderweg tegenkomen, op zoek naar water. Maar dat is nog niet zo makkelijk. De hele wereld lijkt wel ontspoord te zijn en iedereen is in staat er alles aan te doen water te bemachtigen. Mensen zijn compleet gek geworden en er wordt gevochten om de kleinste hoeveelheden drinkbare vloeistof. Alyssa moet samen met haar kleine broertje een manier vinden om deze ramp te overleven, en dat is nog veel moeilijker dan ze denkt. Iedereen gaat voor zich en niemand lijkt nog te vertrouwen.
Een ongelooflijk spannend en actueel boek wat je best even de schrik aan kan jagen. Zorg dat je wat te drinken hebt als je het leest, want je krijgt er ongelooflijk veel dorst van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *